Зеленський у Бахмуті: стали відомі подробиці візиту президента на передову

Читать на русском

Зеленський 20 грудня зустрівся з українськими військовими, котрі обороняють Бахмут. Президент також відвідав передові позиції однієї із механізованих бригад.
фото ОПУ

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Бахмута Донецької області відвідав передові позиції однієї з механізованих бригад та вручив бійцям ЗСУ державні нагороди.

Про це повідомив спікер президента Сергій Никифоров у Facebook.

Куди президент Зеленський виїжджав із Києва під час повномасштабної війниЗа час повномасштабної війни Володимир Зеленський здійснив трохи більше десяти робочих поїздок – всі по Україні. Докладніше – на інфографіці.

«Володимир Зеленський здійснив робочу поїздку до Донецької області, де зустрівся з українськими військовими, які обороняють місто Бахмут. Президент відвідав передові позиції однієї з механізованих бригад, особовий склад якої протистоїть ворогу на підступах до міста», – написав він.

Зеленський подякував українським воїнам за мужність, стійкість і міцність, які вони демонструють, відбиваючи атаки ворога.

Глава держави вручив військовослужбовцям державні нагороди. Зокрема, їх отримали воїни механізованих, мотопіхотних, гірничо-штурмових, танкових, артилерійських та аеромобільних підрозділів.

За словами Никифорова, президент також заслухав доповідь командира про оперативну обстановку, матеріально-технічне забезпечення та пропозиції щодо подальших дій.

Нагадаємо, Володимир Зеленський сьогодні, 20 грудня, приїхав в одну з найгарячіших точок на фронті – Бахмут на Донеччині.

Цього місяця Зеленський уже був на Донеччині. У День Збройних сил України він приїжджав до Слов'янська.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: