Після вибухів у Мелітополі поранено близько 200 окупантів – Федоров

Читать на русском
У Мелітополі внаслідок ударів по базам російських окупантів поранено близько 200 росіян. Деяких з них везуть до окупованого Криму.
МелітопольФото – t.me/ivan_fedorov_melitopol

Ввечері у суботу, 10 грудня, у тимчасово окупованому Мелітополі пролунали вибухи на базах російських загарбників.

Про це повідомив мер міста Іван Федоров у Telegram.

За попередніми підрахунками, внаслідок ударі по базам ворога поранено близько 200 росіян. Їх одразу везуть до лікарень у Криму, тому що у місцевих медзакладах вже не вистачає вільних місць.

Втрати російської армії з початку вторгнення досягли 93 760 убитихЗа добу росія втратила ще близько 370 осіб особового складу армії, 3 танки, 5 бойових машин та 1 артсистему.

Автівки швидкої допомоги їдуть з різних частин Мелітополя. Зокрема, зі східної, де сталася пожежа, а також із південної сторони.

За словами Федорова, після вибуху серед загарбників багато «200» (вбитих – ред.). Однак скільки саме – невідомо.

«Не всім оркам дорога до лікарень. Деякі «швидкі» завертають до моргу», – зазначив він.

У місцевих пабліках мешканці повідомляли, що чули понад 10 вибухів по всьому Мелітополю.

Нагадаємо, за інформацією Генштабу, підтверджено ураження району зосередження росіян на тимчасово зайнятій території Запорізькій області. Так, до 150 загарбників дістали поранення, 50 з них доставлені до лікарні у Мелітополь. Інформація щодо ліквідованих уточнюється.

Раніше ми повідомляли, що у тимчасово окупованому Криму сталася пожежа в казармах, де розміщували мобілізованих російських загарбників. Мова може йти від сотень до тисяч окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: