Під Мелітополем військових рф заселятимуть до місцевих мешканців

Читать на русском
У селищі під Мелітополем російських окупантів планують заселяти у домівки до місцевих мешканців. Це пов'язано з їхнею втечею з Херсона.
Ілюстративне фотоФото – Censor.net

У селищі Мирне, яке знаходиться поблизу Мелітополя Запорізької області, російських окупантів хочуть заселяти у домівки до мирних мешканців.

Про це заявив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону.

За його словами, це пов’язано з втечею росіян з Херсона. Велика кількість загарбників вже розмістилися у селах поблизу окупованого міста.

Немає батарей та вікон: в Маріуполі школи, дитсадки та лікарні досі без опаленняУ тимчасово окупованому російськими військами Маріуполі відсутнє опалення у школах, дитсадках та мед закладах.

«Це така безпрецендентна територіальна громада біля міста Мелітополя, де майже єдиний голова територіальної громади став колаборантом. Два тижні ми інформували про те, що він сам за руку водив росіян та намагався розмістити їх у квартирах та будинках в цьому селищі», – зазначив Федоров.

Він також додав, що колаборант вирішив заселяти російських військових до людей, які мають трикімнатні квартири. В одній кімнаті люди мають поселити окупантів.

Нагадаємо, що у Мелітополі російські загарбники викрадають місцевих мешканців та вибивають з них зізнання у тероризмі та нацизмі.

Водночас 30 листопада біля тимчасово окупованого міста ліквідували 2 казарми росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: