Росіяни вибивають з жителів Мелітополя зізнання у тероризмі та нацизмі – мер

Читать на русском
Російські окупанти у Мелітополі та Мелітопольському районі катують та погрожують цивільним, щоб вибити з них зізнання у нацизмі та тероризмі.
Ілюстративне фотоФото – Censor.net

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області російські загарбники викрадають місцевих мешканців та вибивають з них зізнання у тероризмі та нацизмі.

Про це повідомив мер міста Іван Федоров у Telegram.

За його словами, викрадених містян та жителів району росіяни утримують у гаражах та приміщеннях численних комендатур і поліції. Зізнання у злочинах з них вибивають тортурами та погрозами.

Генерал США спрогнозував, коли ЗСУ звільнять Мелітополь і МаріупольБен Ходжес заявив, що вже на початку 2023 року ЗСУ деокупують Маріуполь та Мелітополь. Після цього розпочнеться визволення Криму.

«Таке ж місце утримання полонених, за даними Генштабу, виявлено в Пологах. Тут окупанти тримали військовослужбовців Сил оборони та цивільних громадян, яких звинувачували у співпраці з силовими структурами України», – додав Федоров.

Нагадаємо, раніше мер вже заявляв, що у Мелітополі окупанти беруть у полон цивільних та катують струмом.

Також російські загарбники збираються створити у Мелітополі так звану «юнармію». Для цього вони вчать дітей користуватися зброєю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: