Росіяни завезли до Мелітополя вчителів з Дагестану – ЦНС

Читать на русском
Російські окупанти почали звозити до Мелітополя вчителів із Дагестану. Це відбувається через дефіцт кадрів.
Ілюстративне фотоФото з відкритих джерел

У тимчасово окупований Мелітополь Запорізької області російські загарбники завезли вчителів з Дагестану.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«Окупанти продовжують звозити на тимчасово окуповані території своїх педагогів, які мають русифікувати українських дітей», – йдеться у повідомленні.

Росіяни вибивають з жителів Мелітополя зізнання у тероризмі та нацизмі – мерРосійські окупанти у Мелітополі та Мелітопольському районі катують та погрожують цивільним, щоб вибити з них зізнання у нацизмі та тероризмі.

Зазначається, що більшість українських вчителів відмовилися співпрацювати з окупаційною владою. Саме тому загарбники змушені були завезти дагестанських вчителів. Їм обіцяли підвищені зарплати та пільги.

Російські педагоги мають покрити дефіцит кадрів. Також вони будуть займатися російською пропагандою в окупаційних школах.

Нагадаємо, у Херсонській області російські окупанти вривалися до осель, де живуть українські сім’ї з дітьми шкільного віку. Вони шукали родини з дітьми, щоб з’ясувати, чи не відвідують вони онлайн-заняття в українських школах за допомогою гаджетів.

Також у селищі Мирне, яке знаходиться поблизу Мелітополя, російських окупантів хочуть заселяти у домівки до мирних мешканців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: