У Мелітополі пролунало понад 10 вибухів та загорілася будівля з окупантами – Федоров

Читать на русском
Мер Мелітополя повідомив про пожежу у будівлі християнської церкви, де збирались загарбники.
Ілюстративне фото

У суботу ввечері, 10 грудня, в тимчасово окупованому Мелітополі Зпорізької області пролунало понад 10 вибухів. Повідомляють про знищення бази окупантів.

Про це міський голова Мелітополя Іван Федоров пише у Телеграмі.

«У Мелітополі гаряче. Понад 10 гучних вибухів чутно у всіх районах міста. Окупанти метушаться. Чекаємо на гарні новини від ЗСУ», - наголосив він.

Згодом мер Мелітополя повідомив про пожежу у будівлі християнської церкви, де збирались загарбники.

«Окупанти, на честь чого суботня вечірка? Салюти на сході Мелітополя. За попередньою інформацією, горить будівля Мелітопольської християнської церкви, яку окупанти захопили кілька місяців тому і перетворили на своє лігво для зборищ», - йдеться у повідомленні.

При цьому, скільки ворожих військових постраждало, поки не відомо.

Федоров також оприлюднив відео, на якому видно та чути вибухи.

Нагадаємо, за інформацією Генштабу, підтверджено ураження району зосередження росіян на тимчасово зайнятій території Запорізькій області. Так, до 150 загарбників дістали поранення, 50 з них доставлені до лікарні у Мелітополь. Інформація щодо ліквідованих уточнюється.

Раніше ми повідомляли, що у тимчасово окупованому Криму сталася пожежа в казармах, де розміщували мобілізованих російських загарбників. Мова може йти від сотень до тисяч окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: