Яхту Медведчука продадуть на користь України – The Guardian

Читать на русском
Ця операція стане першим подібним продажем на користь народу України з часу запровадження Західними урядами санкцій на статки сотень російських олігархів.
Українська правда

Багатомільйонну яхту народного депутата від забороненої партії «Опозиційна платформа - За життя» Віктора Медведчука, яку цього року арештували в Хорватії, пустять з молотка. При цьому отримані кошти передадуть Україні.

Про це повідомляє The Guardian.

Зазначається, що ціна 92,5-метрової супер-яхти «Royal Romance» становить близько 200 млн дол США.

«Ця операція стане першим подібним продажем на користь народу України з часу запровадження Західними урядами санкцій на статки сотень олігархів після російського вторгнення в Україну в лютому», - йдеться у повідомленні.

У Раді сподіваються знайти спосіб забрати в Медведчука мандат – СтефанчукУ Раді сподіваються знайти механізм для позбавлення Віктора Медведчука депутатського мандата.

При цьому, як додає ЗМІ, яхту нардепа-зрадника в Хорватії вже оглянули офіційні представники України та агенти ФБР.

Варто зазначити, що раніше на Львівщині наклали арешт на три земельні ділянки, які опинилися у власності Оксани Марченко – дружини Віктора Медведчука.

Нагадаємо, 21 вересня з російського полону вдалося визволити 215 захисників та захисниць України. Зокрема, 108 бійців полку «Азов». Це підтвердив президент Володимир Зеленський.

У свою чергу, Україна віддала росії підозрюваного у держзраді кума путіна Віктора Медведчука.

Також стало відомо, що ФСБ рф була проти обміну «азовців» на Медведчука, але путін особисто на цьому наполіг.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: