Італія конфіскувала вілли і яхти російських олігархів

Читать на русском
Італійська поліція конфіскувала вілли і яхти у росіян, які були внесені до списку санкцій ЄС після нападу Москви на Україну.
focus.ua

Італійська поліція конфіскувала вілли і яхти у росіян, які були внесені до списку санкцій ЄС після нападу Москви на Україну.

Про це повідомляє Reuters.

Зокрема, відомо, що італійська поліція конфіскувала віллу бізнесмена-мільярдера Алішера Усманова на середземноморському острові Сардинія. Також конфіскували яхти, що належать найбагатшій людині Росії Олексію Мордашову і тісно пов'язаному з президентом Росії Володимиром Путіним Геннадію Тимченку, були конфісковані вночі в Північному італійському порту Імперія.

Також агентство повідомляє, що раніше Володимир Соловйов скаржився по російському телебаченню, що ризикує втратити свою італійську віллу.

Вважається, що за останні 20 років російські олігархи купили безліч вілл в кращих місцях Італії, і джерела повідомляють, що найближчими днями очікується арешт нових активів, оскільки західні держави вводять масштабні санкції, намагаючись змусити Росію піти з України.

Нагадаємо, США вводять персональні санкції проти кількох десятків російських олігархів та чиновників, наближених до президента Володимира Путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: