Арахамія попередив українців про можливість нових ворожих обстрілів і блекаутів

Читать на русском
Давид Арахамія заявив, що є інформаці стосовно того, що російські окупанти наступного тижня можуть знову масовано вдарити по Україні ракетами. Крім того, не виключається ймовірність нових блекаутів.
Давид АрахаміяФото – Слуга народу

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що існує ймовірність нових ударів з боку російських окупантів та подальшого блекауту.

Про це він повідомив в ефірі національного телемарафону.

За його словами, ракетні обстріли та блекаути можуть статися в Україні вже на наступному тижні. Таку інформацію отримала українська влада.

Масовані ракетні обстріли росії 10 жовтня, 15 та 23 листопада: порівнянняНа інфографіці – порівняння масштабів масованих ракетних атак росії на Україну 10 жовтня, 15 та 23 листопада.

«Потрібно заздалегідь приготувати запаси продуктів у сухому вигляді на тривалий період», – наголосив Арахамія.

Також раніше голова Миколаївської ОВА Віталій Кім теж закликав мешканців області підготуватися до нових атак. Крім того, він порадив волонтерам переключитися на дизель-генератори.

«Звертаюсь до всіх - зробіть собі запас води, зарядіть павербанки, подумайте щодо зв'язку, домовитесь з родичами, що робити, якщо його не буде», – сказав він та додав, що росія продовжує погрожувати нападами на енергосистему.

Нагадаємо, після масштабного ракетного обстрілу росії 23 листопада було повністю знеструмлено 11 областей.

Як розповіли в Міненерго, обстріл призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних станцій, більшості теплових та гідроелектростанцій. За словами Германа Галущенка, в енергетичній системі стався блекаут.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: