Обстріл росії призвів до знеструмлення всіх атомних станцій та більшості ТЕС та ГЕС – Міненерго

Читать на русском
Усі атомні станції, більшість теплових та гідроелектростанцій були знеструмлені внаслідок ударів росії. Енергетики роблять все можливе, щоб відновити електропостачання, але знадобиться час з огляду на пошкодження.
Ілюстративне фотоФото: Суспільне

Сьогоднішній масований ракетний обстріл росії призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних станцій, більшості теплових та гідроелектростанцій.

Про це заявило Міністерство енергетики України.

«Сьогоднішній ракетний обстріл призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних станцій, більшості теплових та гідроелектростанцій. Також уражені об‘єкти електропередачі. Внаслідок цього було знеструмлено переважну більшість споживачів електроенергії по всій країні. Відбуваються аварійні відключення. Відсутність електроенергії може вплинути на наявність тепло- та водопостачання», – розповіли у міністерстві.

Енергетики роблять все можливе для якнайшвидшого відновлення електропостачання. Але, враховуючи масштаби ураження, наголосили у Міненерго, знадобиться час.

Нагадаємо, 23 листопада російські війська випустили по Україні 70 крилатих ракет. Система ППО знищила 51 ракету та п'ять дронів-камікадзе.

У різних областях України зафіксовано влучання в об'єкти критичної інфраструктури. В результаті по всій країні почалися аварійні відключення світла, деякі області та міста повністю знеструмлені.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: