В українській енергосистемі зберігається дефіцит на рівні 30%

Читать на русском
У п’ятницю, 25 листопада, ввечері в українській енергосистемі зберігається суттєвий дефіцит – 30 відсотків від потреби споживання.
mind.ua

У п’ятницю, 25 листопада, ввечері в українській енергосистемі зберігається суттєвий дефіцит – 30% від потреби споживання.

Про це у Telegram повідомляє «Укренерго».

Наразі триває підключення електроенергії побутовим споживачам. Та щоб тримати баланс у системі, диспетчерський центр «Укренерго» вранці довів до кожного обленерго обсяги споживання, яких вони мають дотримуватися протягом доби.

«Станом на 19:00 25 листопада в енергосистемі зберігається суттєвий дефіцит – 30% від потреби споживання. Поетапне відновлення енергосистеми продовжується. Ремонтні бригади працюють цілодобово. Триває підключення електроенергії побутовим споживачам», – йдеться в повідомленні.

Масовані ракетні обстріли росії 10 жовтня, 15 та 23 листопада: порівнянняНа інфографіці – порівняння масштабів масованих ракетних атак росії на Україну 10 жовтня, 15 та 23 листопада.

Також зазначають, що обсяг наявних у системі потужностей достатній для того, щоб найбільш оптимально та рівномірно чергувати обмеження споживачів у кожній області та Києві.

Нагадаємо, після масштабного ракетного обстрілу росії 23 листопада було повністю знеструмлено 11 областей.

Як розповіли в Міненерго, обстріл призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних станцій, більшості теплових та гідроелектростанцій. За словами Германа Галущенка, в енергетичній системі стався блекаут.

25 листопада стало відомо, що найскладніший етап після чергової масштабної російської ракетної атаки енергосистема України пройшла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: