Українські експерти вже працюють на місці падіння ракети у Польщі – Кулеба

Читать на русском
Українських фахівців допустили на місце падіння ракети у Пшеводуві на сході Польщі біля кордону з Україною.

Українських фахівців допустили на місце падіння ракети у Пшеводуві на сході Польщі біля кордону з Україною, вони вже розпочали роботу.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у Twitter.

В офісі Дуди розповіли, чи викликало падіння ракети напругу між Польщею та УкраїноюПадіння ракети в польському Пшеводуві не викликало напруження у відносинах Києва і Варшави, оскільки тут все ж таки винна росія.

«Українські фахівці вже працюють на місці трагедії у Пшевудові, спричиненій ракетним терором росії проти України. Я вдячний польській стороні за надання їм доступу. Ми продовжимо нашу співпрацю відкрито та конструктивно, як це роблять найближчі друзі», – написав він.

Нагадаємо, 15 листопада росія випустила на всій території України близько 100 ракет. Одна ракета впала в прикордонному районі Польщі, внаслідок чого загинули двоє людей.

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що немає доказів того, що саме впала російська ракета. Найімовірніше, це була ракета С-300, яку використовували сили оборони України.

Генсек НАТО Єнс Столтенберг також наголосив, що провини України в цьому інциденті немає, а остаточну відповідальність несе росія, яка продовжує війну.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: