На території Польщі впало дві ракети, є жертви – ЗМІ

Читать на русском
Під час ударів по Україні одна з російських ракет влучила по територією Люблінського воєводства в Польщі - було пошкоджено майно та загинуло двоє осіб.

Під час ударів по Україні одна з російських ракет влучила по територією Люблінського воєводства в Польщі - було пошкоджено майно та загинуло двоє осіб.

Про це повідомляють місцеве радіо ZET у вівторок, 15 листопада.

Прем'єр Польщі Моравецький скликав екстрене засідання Комітету Ради міністрів щодо питань національної безпеки та оборони через «кризову ситуацію», повідомив його речник Мюллер. Він додав, що більше деталей нададуть після засідання комітету, пише Polsat News.

За попередніми даними, ракети впали неподалік від польського міста Люблін. ЗМІ пишуть, що снаряди влучили у зерносушарки.

ВПС Польщі підняли в повітря винищувачі з аеродрому у Томашуві Любельському. На ферму, relb попередньо впали ракети, прибула армія і прокуратура. Ракети впали неподалік від кордону з Україною, пише Visegrad.

Водночас, Radio Lublin повідомляє іншу версію події. За інформацією журналістів, інцидент у Пшеводові трапився близько 15.40 на перевантажувальній базі, куди заїжджають трактори з вантажами. Цю інформацію радіостанції підтвердили у місцевій поліції. За попередніми висновками, трактор, який в'їхав на ваги, раптово вибухнув. ЗМІ також повідомляє про загибель двох людей.

Високопоставлений представник розвідки США у Twitter підтвердив, що «російські ракети перетнули територію члена НАТО в Польщі, вбивши двох людей».

Нагадаємо, російські війська під час атаки 15 листопада випустили по території України близько 80 ракет, ще летять щонайменше 20. Скільки з них збито - поки не озвучують.

У Києві було зафіксовано кілька прильотів по житловим будинкам у Печерському районі. Відомо про одного загиблого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: