У Зеленського вважають, що рф «дозріє» до перегорів після визволення Донецька чи Луганська

Читать на русском
Згідно зі словами Подоляка, уже зараз від олігархів формується думка, що війну час закінчувати.
LIGA.net

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що країна-агресор буде насправді готова вести переговори, або виводити окупаційні війська з України саме після деокупації Донецька чи Луганська.

Про це Подоляк написав у Twitter.

Як зазначив представник ОПУ, наразі підтримка війни в самій росії «стрімко летить на дно».

Втеча росіян з Херсона підірвала довіру до путіна та створила розкол у кремлі – ISWПісля втечі російських військових з Херсона президента рф володимира путіна почали масово критикувати. Крім того, у кремлі створився розкол.

«Політично та психологічно росія ще не дозріла до справжніх переговорів і виводу військ. Але це станеться. Одразу після звільнення Донецька чи Луганська», - повідомляє Подоляк.

Згідно зі словами Подоляка, уже зараз «від олігарха до чоботаря» формується думка, що війну «час закінчувати».

Нагадаємо, Давид Арахамія заявив, що за стіл переговорів з росією можна буде сідати лише тоді, коли країна-агресор виконає умови, озвучені президентом Володимиром Зеленським.

Також стало відомо, що Реджеп Ердоган планує найближчими днями зателефонувати до Володимира Зеленського, щоб дізнатися його позицію щодо мирних переговорів з росією.

Водночас, Олаф Шольц заявив, що закінчення війни через переговори з російським президентом володимиром путіним наразі неможливе.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: