У рф заявили про готовність до переговорів із Україною «з урахуванням реалій на даний момент»

Читать на русском
У рф запевнили, що нібито готові вести переговори з Україною, але «з урахуванням реалій, які складаються зараз».

У рф запевнили, що нібито готові вести переговори з Україною, але «із урахуванням реалій, які складаються зараз».

«Готовність росії до переговорів залишається, підкреслю, незмінною», - сказала офіційний представник мзс рф Марія Захарова, коментуючи нещодавню заяву представника Кабміну Німеччини Крістіане Хофмана про те, що росія не готова до переговорів з Україною, пишуть «РИА Новости».

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

Також вона запевнила, що країна-агресор нібито «ніколи не відмовлялася від переговорів».

«Ще раз підкреслю, щоб це було в чергове усвідомлено «партнерами», ми, як і раніше, відкриті до переговорів, ми ніколи від них не відмовлялися, ми готові їх вести, зрозуміло, з урахуванням тих реалій, які складаються на даний момент», – додала вона.

Нагадаємо, 30 вересня Володимир Зеленський заявив, що Україна готова до діалогу з росією, але не за президента путіна. Пізніше він ухвалив рішення РНБО, в якому констатується неможливість проведення переговорів із путіним.

Днями ЗМІ писали, що адміністрація Байдена приватно просить Зеленського показати, що він відкритий для переговорів із росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: