Зеленський вперше публічно переговорить із Джорджем Бушем

Читать на русском
Володимир Зеленський вперше проведе публічну зустріч із Джорджем Бушем-молодшим в онлайн-форматі.
Володимир ЗеленськийФото – president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський проведе публічну зустріч з колишнім американським лідером Джорджем Бушем-молодшим.

Про це повідомляє CNN.

Відомо, що це буде перша публічна зустріч політиків. Вона відбудеться в онлайн-форматі під час відкритого заходу у Далласі. Там, зокрема, обговорять питання готовності Республіканської партії надалі допомагати Україні.

Куди президент Зеленський виїжджав із Києва під час повномасштабної війниЗа час повномасштабної війни Володимир Зеленський здійснив трохи більше десяти робочих поїздок – всі по Україні. Докладніше – на інфографіці.

«Україна передова у боротьбі за свободу та демократію. Поки ми говоримо, її буквально атакують, і життєво важливо, щоб США надали допомогу, військову та будь-яку іншу, щоб допомогти Україні захистити себе. Президент Буш вірить у підтримку України», – заявив директор з глобальної політики Інституту Джорджа Буша Девід Крамер.

Відомо, що вперше Зеленський та Буш поспілкувалися у квітні цього року. Тоді експрезидент США назвав українського колегу «Вінстоном Черчиллем нашого часу».

Нагадаємо, у четвер, 10 листопада, США повідомили про надання нового пакету військової допомоги для України. ЗСУ передадуть додаткові ракети для систем протиповітряної оборони.

Також стало відомо, що Джо Байден на саміті G20 не має наміру зустрічатися з міністром закордонних справ росії Сергієм Лавровим.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: