Погодинні графіки відключення світла поки що скасовані: де вже застосували аварійні

Читать на русском
Внаслідок ракетних ударів росії по об'єктах енергетики графіки відключення споживачів були застосовані у Києві та ще шести областях.

Внаслідок ракетних ударів росії по об'єктах енергетики аварійні графіки відключення споживачів були застосовані у Києві та ще шести областях. Погодинні графіки у всіх регіонах скасовані.

Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко.

Ракетами та дронами пошкоджено 18 об'єктів у десяти областях – ШмигальВнаслідок ранкової атаки росії пошкоджено 18 об'єктів інфраструктури, більшість з яких енергетичні.

«Ракетних обстрілів зазнали електричні підстанції, об'єкти гідроенергетики та теплової генерації», – написав він.

За його даними, внаслідок масованої атаки відбулося часткове знеструмлення та екстрено введено графіки відключення споживачів у Києві, Черкасах, Запоріжжі, Черкаській, Київській, Кіровоградській, Харківській, Запорізькій, Полтавській областях.

В «Укренерго» додали, що стабілізаційні графіки погодинних відключень, які були запроваджені з 6 години ранку у всіх регіонах, скасовано. Відключення сьогодні – аварійні та локальні.

«Надалі величина необхідного обмеження споживачів регулюватиметься залежно від поточної ситуації в енергосистемі», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, внаслідок ранкової атаки росії пошкоджено 18 об'єктів інфраструктури у десяти областях України, більшість із яких енергетичні.

ЗСУ сьогодні вранці знищили 44 із понад 50 ракет, випущених російськими агресорами.

У Києві внаслідок ракетного удару російських окупантів пошкоджено енергетичний об'єкт, який живить близько 350 тисяч квартир. Наразі 80% Києва залишається без водопостачання. Мешканців Київщини закликали готуватись до тривалого відключення світла.

У Харкові перебої з водою та світлом. Частково зупинився наземний транспорт та дві лініі метро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: