Жителів Київської області попередили про тривалу відсутність електрики

Читать на русском
Внаслідок ракетних ударів частина Київської області залишилася без світла. Мешканців закликали підготуватись до тривалої відсутності електрики.

Внаслідок ракетних ударів частина Київської області залишилася без світла. Глава ОВА Олексій Кулеба закликав мешканців підготуватися до тривалої відсутності електрики.

Про це він сьогодні написав у Telegram.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

«Через масовані обстріли в області є пошкодження енергетичної інфраструктури. Без світла залишилася частина Київського регіону. Енергетики вже працюють над ліквідацією наслідків. Також у регіоні вводяться екстрені відключення електроенергії! Підготуйтеся до тривалої відсутності електрики», – сказав він.

Водночас, начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив про те, що в одному з районів області внаслідок ворожих обстрілів є постраждалі та руйнування приватних будівель.

Нагадаємо, окупанти сьогодні знову завдали масованих ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури України.

Зокрема, під удар потрапили такі об'єкти у Києві, Харкові, Запоріжжі та Черкаській області. У Харкові виникли перебої з водою.

У Києві внаслідок ракетного удару російських окупантів пошкоджено енергетичний об'єкт, який живить близько 350 тисяч квартир.

Українців уже попередили про екстрені відключення електроенергії внаслідок ранкової атаки.

Сили ППО сьогодні вранці над Україною збили 44 із понад півсотні російських ракет.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: