Мер Харкова назвав ситуацію після ранкових ударів «досить складною»

Читать на русском
У Харкові після ракетних ударів росії проблеми з електрикою та водопостачанням. Із трьох ліній метро зараз працює лише одна.
скрін з відео

У Харкові після чергових ракетних ударів росії виникли проблеми з електрикою та водопостачанням. Із трьох ліній метро зараз працює лише одна. Тролейбуси та трамваї не ходять.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов у Telegram.

Через атаки на критичну інфраструктуру вводяться екстрені відключення електроенергії – ОПУРосія завдала удару по об'єктах енергосистеми низки областей України. Вводяться екстрені відключення електроенергії.

«Після ранкових прильотів ситуація у Харкові досить складна. Удар припав по об'єкту критичної інфраструктури, внаслідок чого було знеструмлено метрополітен та наземний електротранспорт», – написав він.

Терехов уточнив, що зараз нам вдалося запустити Холодногірсько-Заводську лінію, а тролейбуси і трамваї замінили автобусами.

«Також є проблеми з водопостачанням, але енергетики та наші комунальники роблять все можливе, щоб якнайшвидше відновити подачу води до будинків харків'ян», – додав мер.

Нагадаємо, окупанти сьогодні знову завдали масованих ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури України.

Зокрема, під удар потрапили такі об'єкти у Києві, Харкові, Запоріжжі та Черкаській області. Також були удари по Дніпру та Павлограду.

Сили ППО збили над Україною 44 із понад півсотні російських ракет.

У Києві внаслідок ракетного удару російських окупантів пошкоджено енергетичний об'єкт, який живить близько 350 тисяч квартир.

Українців уже попередили про екстрені відключення електроенергії внаслідок ранкової атаки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: