Окупанти атакували об'єкти критичної інфраструктури у Києві, Запоріжжі та Черкаській області

Читать на русском
У Києві, Запоріжжі та Черкаській області під удар росіян потрапили об'єкти критичної інфраструктури. Є перебої зі світлом та водою.

Вранці 31 жовтня російські війська завдали ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури у Києві, Запоріжжі та Черкаській області.

«Вранці ворог атакував об'єкт критичної інфраструктури. Через атаку у місті виникли відключення енергопостачання. Інформація про постраждалих та масштаби пошкоджень уточнюється», – повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

Голова Черкаської ОВ Ігор Табурець також повідомив про удар: за його словами, внаслідок атаки частина області знеструмлена.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що частину столиці знеструмлено внаслідок ударів по об'єктах критичної інфраструктури. Крім того, у деяких районах немає водопостачання.

Нагадаємо, сьогодні вранці російські війська знову завдають масованих ракетних ударів по Україні. Вибухи чути у Києві, Київській, Полтавській, Дніпропетровській, Вінницькій, Черкаській та інших областях.

У Харкові вже підтверджено «прильоти» по об'єкту критичної інфраструктури. У місті теж перебої зі світлом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: