Ракетами та дронами пошкоджено 18 об'єктів у десяти областях – Шмигаль

Читать на русском
Внаслідок ранкової атаки росії пошкоджено 18 об'єктів інфраструктури, більшість з яких енергетичні.
ілюстративне фото

Внаслідок ранкової атаки росії пошкоджено 18 об'єктів інфраструктури, більшість з яких енергетичні. Зараз у семи областях жителі частково без світла.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у понеділок, 31 жовтня.

Через масштабні тривоги у робочий день Україна втрачає мільярди для ВВП – ГетманцевЧерез масштабні повітряні тривоги по всій території України протягом дня економіка втрачає не менше 7,4 мільярда гривень.

«Російські терористи вкотре масовано атакували Україну. Їхня ціль — не військові об’єкти, а цивільна критична інфраструктура. Ракетами та дронами уражені 10 регіонів, де пошкоджено 18 об’єктів, більшість із яких енергетичні. Знеструмлено сотні населених пунктів у семи областях України. Наслідки могли бути набагато гіршими. Але завдяки героїчній та професійній роботі ППО з понад 50-и випущених по нашій території ракет збито 44. Дякую бійцям, які захищають наше небо», – заявив Шмигаль.

За його словами, на Київщині, Запоріжжі, Дніпропетровщині та Харківщині продовжуються локальні аварійні відключення. Прем'єр закликав усіх українців економити електроенергію.

Нагадаємо, окупанти сьогодні знову завдали масованих ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури України.

Зокрема, під удар потрапили такі об'єкти у Києві, Харкові, Запоріжжі та Черкаській області. Також були удари по Дніпру та Павлограду.

Сили ППО збили над Україною 44 із понад півсотні російських ракет.

У Києві внаслідок ракетного удару російських окупантів пошкоджено енергетичний об'єкт, який живить близько 350 тисяч квартир. Наразі 80% Києва залишається без водопостачання.

У Харкові перебої з водою та світлом. Частково зупинився наземний транспорт та дві лініі метро.

Українців попередили про екстрені відключення електроенергії внаслідок ранкової атаки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: