Відомій пропагандистці рф Симоньян заборонили в’їзд до Вірменії

Читать на русском
Як зазначає пропагандистка, крім неї в'їзд також заборонили депутату Держдуми росії Костянтину Затуліну.
Фото: rbc.ru

Відома російська пропагандистка, головна редакторка прокремлівського телеканалу RT Маргарита Симоньян поскаржилася, що їй заборонили в'їзд до Вірменії.

Про це вона повідомляє у своєму Telegram-каналі.

Пропаганда кремля руйнується через нездатність визнати невдачі рф на Харківщині – ISWНездатність росії визнати невдачі в Харківській області і ефективно створити інформаційні умови для цього, призводить до колапсу російського інформаційного простору.

Як зазначає пропагандистка, крім неї в'їзд також заборонили депутату Держдуми росії Костянтину Затуліну. Згідно з її словами, він «багато років затято підтримував Вірменію».

Раніше сам Затулін у своїх соцмережах повідомив, що отримав лист про «небажаність» його приїзду до Вірменії. У документі зазначається, що останні висловлювання російського депутата завдають шкоді Вірменії та союзницьким відносинам з рф.

При цьому, вірменські ЗМІ вважають, що Затуліну заборонили в'їзд через звинувачення влади Вірменії у «поразці під час 44-денної війни у Нагірному Карабаху».

Нагадаємо, що напередодні російський пропагандист Пєгов підірвався на міні під окупованим Донецьком.

Раніше Зеленський заявив, що Україна працює над санкціями проти пропагандистів та лідерів думок рф.

Також стало відомо, що кремль рекомендує пропагандистам розповідати росіянам, що із введенням воєнного стану та підвищених рівнів готовності нічого істотного не змінилося. А також порівнювати цю ситуацію із досвідом боротьби з ковідом.

Окрім цього, у Польщі заявили, що пропагандисти росії мають бути засуджені як воєнні злочинці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: