Україна працює над санкціями проти пропагандистів та лідерів думок рф – Зеленський

Читать на русском
Україна працює над запровадженням міжнародних санкцій проти пропагандистів, лідерів думок та представників шоубізнесу росії, які підтримують війну.
president.gov.ua

Україна працює над запровадженням міжнародних санкцій проти пропагандистів, лідерів думок та представників шоубізнесу росії, які підтримують війну.

Про це у вечірньому відео зверненні повідомив президент України Володимир Зеленський.

«Готуємо ґрунт для того, щоб поширити світову санкційну політику на всіх російських пропагандистів, так званих лідерів думок і представників шоубізнесу, які підтримують чи виправдовують терор», – заявив він.

Санкції проти росії: які обмеження ЄС впровадив проти агресора з початку війниПро найважливіші санкції проти росії, які запровадив Європейський Союз – на інфографіці Слово і діло

Міжнародна робоча група вже підготувала Дорожню карту індивідуальних санкцій. Зеленський наголошує на важливості чітко оцінювати «інформаційно-емоційний» складник терору. Адже програючи на полі бою, результати терору проти цивільного населення України та інфраструктури подаються російською пропагандою як замінник воєнних перемог.

«Також різні російські інформаційники та зірки залучені до виправдовування злочинної спроби анексії нашої території та мобілізації на війну проти нас, проти України. Абсолютно всі такі особи мають отримати повний пакет індивідуальних санкцій, щоб узагалі нічого не могли робити у світі. Працюємо над цим», – додав Зеленський.

Раніше повідомляли, що Зеленський підписав два укази, які ввели у дію рішення РНБО про санкції проти понад 3800 фізичних та юридичних осіб російської федерації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: