По всій Україні можливі відключення світла 21 жовтня – Укренерго

Читать на русском
Українців попередили, що 21 жовтня можливі відключення електропостачання по всій території України. Детальну інформацію оприлюднять зранку.
Ілюстративне фотоФото – Freepik

У п’ятницю, 21 жовтня, по всій території України знову можливі тимчасові відключення електроенергії.

Про це повідомляє Укренерго у Telegram.

«Завтра нас всіх чекає ще один непростий день – тимчасові обмеження енергоспоживання будуть можливі по всій Україні», – зазначили у повідомленні.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

Зранку 21 жовтня оприлюднять інформацію, в яких саме областях мешканцям доведеться бути без світла. Крім того, докладнішу інформацію про відключення у регіонах користувачі можуть отримати на сайтах операторів системи розподілу електроенергії.

В Укренерго закликали українців підзарядити всі свої гаджети, а також передати інформацію про відключення людям, які не користуються соцмережами.

Нагадаємо, міністр Герман Галущенко повідомив, що росія з минулого тижня завдала близько 300 ударів по енергомережі України. Щоб подолати наслідки, по всій країні необхідно знизити споживання електроенергії на 20%.

Лише протягом 19 жовтня окупанти знищили три енергетичні об'єкти в Україні.

Раніше президент Зеленський закликав українців знизити споживання електроенергії в пікові години.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: