Економія електроенергії: у Харкові метро збільшило інтервал між поїздами

Читать на русском
Харківський метрополітен 20 жовтня збільшив інтервал руху поїздів для економії електроенергії.

У Харкові тимчасово змінено інтервали руху поїздів лініями метрополітену. Це необхідно для зменшення навантаження на енергетичну систему України.

Про це повідомляє пресслужба КП «Харківський метрополітен».

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

«На цей час на лініях Харківського метрополітену будуть встановлені наступні інтервали: Холодногірсько-заводська лінія – 11 хвилин; Салтівська лінія – 13 хвилин; Олексіївська лінія – 13 хвилин», – сказано у повідомленні.

Водночас у «Харківобленерго» уточнили, що сьогодні та завтра не планують відключати електрику побутовим споживачам.

«АТ «Харківобленерго» повідомляє, що 20-21 жовтня будуть обмежені обсяги споживання електроенергії для юридичних споживачів Харківської області. Вводити графіки аварійних відключень для побутових споживачів на цей період не планується», – йдеться на сайті компанії.

При цьому харків'ян знову закликали обмежити споживання електрики з 7:00 до 22:00.

Нагадаємо, напередодні в ОПУ повідомили, що 20 жовтня по всій Україні будуть запроваджені обмеження на електроенергію через удари російських окупантів та пошкодження критичної інфраструктури. Можливі тимчасові відключення світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: