Мешканців центральних областей закликали терміново знизити споживання електроенергії

Читать на русском
У центральних областях швидко зростає споживання електроенергії. Укренерго закликало мешканців Києва, Київської Чернігівської, Черкаської та Житомирської областей терміново зменшити споживання.

Мешканців Києва, Київської Чернігівської, Черкаської та Житомирської областей закликали терміново зменшити споживання електроенергії.

Про це йдеться у повідомленні «Укренерго».

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

«В центральних областях України швидко збільшується рівень споживання електроенергії. Диспетчерський центр «Укренерго» вимушений ввести тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії в цьому регіоні. Просимо мешканців Києва та Київської, Чернігівської, Черкаської, Житомирської областей терміново зменшити споживання електроенергії», – йдеться у повідомленні.

У компанії нагадали, що це допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть час для ремонту ушкодженого терористичними атаками обладнання.

Нагадаємо, міністр Герман Галущенко повідомив, що росія з минулого тижня завдала близько 300 ударів по енергомережі України. Щоб подолати наслідки, по всій країні необхідно знизити споживання електроенергії на 20%.

Лише протягом учорашнього дня окупанти знищили три енергетичні об'єкти в Україні.

Раніше президент Зеленський закликав українців знизити споживання електроенергії в пікові години.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: