Глава ГУР озвучив новий прогноз щодо термінів закінчення війни в Україні

Читать на русском
До кінця року українська армія значно просунеться вперед. А остаточно війна з росією має завершитися до літа 2023 року.
фото УП

До кінця року українська армія значно просунеться вперед, буде ще низка вагомих перемог. А остаточно війна з росією має завершитись до початку літа 2023 року.

Таку думку озвучив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю Обозревателю.

Зеленський розповів, у якому випадку можна буде говорити про закінчення війни з рфГоворити про закінчення війни можна буде лише після деокупації всіх територій, сказав Зеленський. Він також закликав не боятися залякувань з боку агресора, адже погроз буде ще багато.

«До кінця року ми ще просунемося вперед значно, це будуть значущі перемоги, ви скоро це побачите...Я сподіваюся, що це може бути Херсон», – сказав Буданов.

Також він спрогнозував, коли завершиться війна.

«Наприкінці весни це все має закінчитись. До літа все має завершитися», – вважає голова ГУР.

Буданов також прогнозує, що для початку Україна має вийти на межі 1991 року, а після завершення війни, за його словами, розпочнеться дуже серйозний політичний процес, пов'язаний із змінами у рф.

«Від росії від'єднаються певні регіони...Москва виплачуватиме репарації нам, це все на них чекає, це призведе до усунення певного економічного центру росії на нашу територію… є там багато дуже кроків», – розповів Буданов.

Територіальні зміни рф, на думку Буданов, розпочнуться з від'єднання кавказьких регіонів, а потім, за його словами, росія «сипатиметься».

«Та там багато територіальних проблем, «Російська федерація» – це одна назва від федеративності. Це надто велика територія, яка досить тривалий термін існує незрозуміло як у цих межах. Вона трималася лише на вірі у потужність режиму. Як тільки режим звалиться, все це посиплеться», – упевнений глава ГУР.

Нагадаємо, раніше Буданов уже озвучував прогнози щодо розвитку подій на фронті та термінів закінчення війни.

У РНБО вважають, що війна з рф не триватиме роками, хоча перемога ЗСУ і буде непростою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: