Волкер спрогнозував терміни закінчення війни в Україні

Читать на русском
Потрібно готуватися до затяжного протистояння з росією та її ордами, вважає колишній спецпредставник США По Україні
Курт Волкерwestobserver.com

Війна в Україні не закінчиться швидко. Слід очікувати того, що бойові дії продовжаться і взимку, а також навесні та влітку наступного, 2023 року.

Про це заявив колишній спеціальний представник США По Україні Курт Волкер, повідомляє видання West Observer.

«Потрібно розуміти, що надважкі часи ще попереду... треба готуватися, що важко після зими буде, тому що буде наступний етап військових дій. Війна триватиме наступного року і навесні, і влітку» - вважає він.

Голова ГУР розповів, коли настане переломний момент у війні з росією та чим вона закінчитьсяКоли буде переломний момент у війні України з росією, коли завершиться активна фаза війни, що буде до кінця 2022 року - розповів начальник ГУР Буданов.

Волкер зазначив, що наступаюча зима буде важкою для всієї Європи - в першу чергу через інспіровану росією енергетичну кризу. Україна постраждає найбільше через те, що на її території ведуться бойові дії. Нелегко доведеться й агресору, оскільки проти росії працюють санкції. Проте, додав він, Європа і США продовжать надавати Україні всебічну допомогу - як військову, так і фінансову і гуманітарну.

Нагадаємо, країни-члени НАТО тісно співпрацюють з оборонними компаніями, щоб забезпечити Україні додаткові поставки зброї для підготовки до тривалої війни з росією.

Населення України до 2030 року скоротиться в кращому випадку до 35 мільйонів осіб, в гіршому – до 30 мільйонів, не в останню чергу через війну з росією. Через російське вторгнення і тривалу війну мільйони українців матимуть негативні наслідки для психічного здоров'я. Також можливі й інші важкі хвороби через стрес.

У росії нададуть державі більший контроль над приватним бізнесом, щоб поставити економіку на сильнішу військову основу. Це сигналізує про те, що країна готується до тривалого протистояння в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: