Маск склав власну формулу завершення війни, у Зеленського відповіли

Читать на русском
Засновник компаній SpaceX та Tesla Ілон Маск склав власну формулу війни між Україною та рф - він запропонував провести ще один референдум та забезпечити водою Крим.

Засновник компаній SpaceX та Tesla Ілон Маск склав власну формулу війни між Україною та рф – він запропонував провести ще один референдум та забезпечити водою Крим.

Як написав він у Twitter, до формули припинення війни входять такі пункти:

  • повторення референдумів у тимчасово окупованих територіях, але під наглядом ООН. Росія має піти, якщо на те буде воля народу.
  • Крим формально входить до складу росії, як це було з 1783 (до помилки Хрущова)
  • Водопостачання до Криму має бути забезпечене.
  • Україна залишиться нейтральною

Маск додав, що війна завершиться і питання лише у тому, скільки людей до цього загине. Також він висловився і щодо можливого застосування ядерної зброї.

«Також варто зазначити, що можливим, хоч й малоймовірним результатом цього конфлікту є ядерна війна», - написав мільярдер.

На формулу Маска вже відреагував радник Офісу президента Михайло Подоляк та запропонував власну формулу припинення війни:

– Україна звільняє свої території. Включно з анексованим Кримом. - Росія проходить демілітаризацію та обов'язкову денуклеаризацію і більше не може загрожувати іншим. - Військові злочинці зазнають міжнародного трибуналу.

Нагадаємо, Маск вирішив відкласти покупку компанії Twitter перед виступом володимира путіна. Бізнесмен заявив, що угода не матиме сенсу «якщо ми рухаємося до Третьої світової війни».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: