Зеленський закликав не ігнорувати сигнали тривоги 14 жовтня

Читать на русском
Володимир Зеленський закликав українців уважно дослухатися до сигналів повітряної тривоги 14 жовтня.
Володимир ЗеленськийФото – president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський закликав громадян уважно дослухатися до сигналів повітряної тривоги. Особливо, протягом дня 14 жовтня.

Про це він заявив у вечірньому відеозверненні.

Президент нагадав, що 14 жовтня в Україні відзначається Покрова та День захисників і захисниць нашої країни.

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

«Не розслабляємось! Бʼємо ворога! Дотримуємося правил безпеки! Дослухаємося до сигналу повітряної тривоги, особливо завтра!», – підкреслив Зеленський.

Він також наголосив, що росія кидає на фронт тисячі мобілізованих, які не мають суттєвої військової підготовки. Генерали їх використовують як «гарматне мʼясо», щоб додатково тиснути на українських військових.

«Це відчутний тиск. І я вдячний усім нашим воїнам, які його витримують. Вдячний і партнерам, які розуміють, що в таких умовах ми потребуємо збільшення оборонної допомоги», – зазначив президент.

Нагадаємо, Володимир Зеленський прокоментував рішення Парламентської асамблеї Ради щодо визначення російського режиму як терористичного. За його словами, терору треба відповідати силою на всіх рівнях.

Також він попередив, що країна-агресор може готувати нові ракетні удари по Україні для того, щоб зруйнувати газотранспортну систему та припинити постачання «блакитного палива» до Європи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: