Вибух на Кримському мосту: у ГУР відповіли на звинувачення ФСБ на адресу Буданова

Читать на русском
У ГУР Міноборони назвали дурницями звинувачення російської ФСБ в організації вибуху на Кримському мосту.

Головне управління розвідки Міноборони України назвало «нісенітницею» звинувачення російської ФСБ в організації вибуху на Кримському мосту.

З цього питання висловився представник пресслужби ГУР Андрій Юсов у коментарі Суспільному.

Пожежа на Кримському мосту: чому загорівся найзахищеніший міст у Криму і що це означає для УкраїниПро те, чому стала можливою атака на Кримський міст, хто за неї відповідальний і що це означає для України та росії – в матеріалі Слово і діло

«Нісенітниця вся діяльність ФСБ та Слідчого комітету. Це фейкові структури, які обслуговують путінський режим, тому коментувати їхні чергові заяви ми точно не будемо. Дивно, що ще жодної візитівки не знайшли у районі Кримського мосту», – сказав Юсов.

Як повідомлялося, у федеральній службі безпеки росії звинуватили в організації підриву Кримського мосту начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова.

Загалом ФСБ нібито встановила 12 співучасників «теракту», а вісім – затримала. У росії також заявили, що «бомба для теракту була закамуфльована в рулони з плівкою. Вибухівку було відправлено з Одеси через Болгарію, Грузію та Вірменію».

Нагадаємо, вранці 8 жовтня на залізничній гілці Кримського мосту стався вибух та потужна пожежа. За словами окупаційної влади, на мосту нібито вибухнув вантажний автомобіль. Дорожнє полотно було пошкоджене, кілька прольотів упали у воду.

Видання The New York Times написало, що вибух на Кримському мості нібито влаштувала українська сторона.

Вже наступного дня після інциденту у росії заявили, що вибух був терактом, спрямованим на руйнування російської інфраструктури. Звинуватили у цьому «українські спецслужби».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: