В ОПУ прокоментували заяву путіна про «тероризм» на Кримському мосту

Читать на русском
Михайло Подоляк прокоментував слова володимира путіна про нібито здійснення теракту українськими спецслужбами на Кримському мосту.
Вибух на Кримському мостуФото – t.me/verkhovnaradaukrainy

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк відреагував на слова російського диктатора володимира путіна про те, що українські спецслужби нібито здійснили «теракт» на Кримському мосту.

Відповідний допис він опублікував у Twitter.

«Путін звинувачує Україну в тероризмі? Це має занадто цинічний вигляд навіть для росії. Не минуло й 24 годин, відтоді, як російські літаки випустили 12 ракет у житловий квартал Запоріжжя», – зазначив радник ОПУ.

Після вибуху на Кримському мосту путін має 2 варіанти щодо півдня України, але вони програшні – CNNПісля вибуху на Кримському мосту путін має ухвалити стратегічні рішення щодо півдня України. Однак вони, на думку експертів, будуть програшними.

Подоляк зазначив, що лише протягом останньої доби внаслідок російських атак загинула велика кількість людей, а десятки – постраждали. Саме тому, за його словами, весь світ вже знає, що справжнім терористом є саме росія.

Нагадаємо, вранці в суботу, 8 жовтня, на залізничній гілці на Кримському мосту виникла масштабна пожежа, якій передував вибух. Горіли цистерни із пальним, пошкоджено дорожнє полотно. Рух автомобільною та залізничною частинами Кримського мосту було призупинено.

Напередодні російський диктатор володимир путін підписав указ про посилення заходів захисту транспортного переходу через Керченську протоку, Кримського мосту і магістрального газопроводу Краснодарський край – Крим.

9 жовтня путін під час зустрічі з головою слідчого комітету рф Олександром Бастрикіним заявив, що вибух на Кримському мосту – це «теракт», який нібито спрямований на руйнування російської інфраструктури.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: