Рф готувала масовані обстріли ще до вибуху на Кримському мосту – розвідка

Читать на русском
Росіяни готували масовані удари по об'єктах критичної громадянської інфраструктури, а також центральних районів українських міст ще з початку жовтня.

Росіяни готували масовані удари по об'єктах критичної громадянської інфраструктури, а також центральних районів українських міст ще з початку жовтня, до вибуху на Кримському мосту.

Про це повідомляє Головне управління розвідки.

«За даними військової розвідки України, російські окупаційні війська отримали вказівку з кремля готувати масовані ракетні удари по цивільній інфраструктурі України ще 2 і 3 жовтня», - йдеться у повідомленні.

Росія вранці випустила по Україні 75 ракет – ЗалужнийГоловнокомандувач ЗСУ Залужний повідомив, що росія вранці вже випустила 75 ракет по Україні, 41 з них збита.

Зазначається, що тоді до військових частин стратегічної та дальньої авіації надійшли накази про підготовку до завдання масованих ракетних ударів. Цілями називалися об'єкти критичної громадянської інфраструктури та центральні райони густонаселених міст України.

8 жовтня на аеродром «Оленья» з аеродрому «Енгельс» перебазували семеро стратегічних бомбардувальників Ту-160 та спорядили їх крилатими ракетами Х-101. На зовнішній рейд Севастополя вивели 6 носіїв крилатих ракет із 40 ракетами «Калібр».

Основною метою рф було знищення ТЕС, створення паніки серед українців та залякування європейської громадськості.

Нагадаємо, вранці 10 жовтня росія здійснила масовану ракетну атаку по Україні. Зокрема, було завдано ударів по Києву, Харкову, Дніпру та іншим областям.

Окупанти, зокрема, били по об'єктах енергетичної інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: