Окупаційна влада повідомляє про відновлення руху Кримським мостом

Читать на русском
Як зазначає окупаційна влада півострова, наразі рух відкрито для легкових автомобілів і автобусів із проходженням повної процедури огляду.
Українська правда

Голова окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов заявив про відновлення руху для легкових авто та автобусів через Кримський міст, після сьогоднішнього вибуху.

Про це Аксьонов повідомляє у Telegram.

«Розпочато рух автотранспорту Кримським мостом. Наразі рух відкрито для легкових автомобілів і автобусів із проходженням повної процедури огляду. Просимо водіїв вантажних фур планувати маршрут руху, використовуючи Керченську поромну переправу. Через дві години через протоку починає ходити пором «Керч-2», - йдеться у повідомленні самопроголошеного прем'єр-міністра російської окупаційної влади півострова.

Кремль розіслав пропагандистам «методички», як висвітлювати вибух на Кримському мосту – росЗМІАдміністрація володимира путіна розіслала методички російським державними ЗМІ, як писати про вибух на Кримському мосту.

Водночас, керівник Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров розповів, що у Криму після пожежі і часткової руйнації кримського мосту через Керченську протоку почалася паніка.

«Хлібобулочні вироби зранку всі змели з полиць, що стосується борошна і крупи до 3 кг на руки. Ми ще не знаємо, чи це були централізовані вказівки влади. Ми маємо і фотографії, як це відбувається. Найбільші черги — на автомобільних заправках за бензином», — сказав Чубаров.

Варто зазначити, що за оцінками українського експерта, Кримський міст виведено з ладу щонайменше на тиждень-два.

Нагадаємо, вранці в суботу, 8 жовтня, на залізничній гілці на Кримському мосту виникла масштабна пожежа, якій передував вибух. Горіли цистерни із пальним, пошкоджено дорожнє полотно. Рух автомобільною та залізничною частинами Кримського мосту зупинено.

У мережі опублікували відео моменту вибуху на Кримському мосту.

В Офісі президента України заявили, що пожежа на Кримському мосту – це лише початок.

Після вибуху та пожежі на заправках півострова почали збиратися черги з автомобілів. Перевізники скасували всі автобуси до Криму, припинено продаж квитків на поїзди.

При цьому, у росії заявили про 3 загиблих внаслідок вибуху на Кримському мосту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: