Росія може об'єднати окуповані території України в один «округ» під керівництвом Рогозіна – ЗМІ

Читать на русском
Ексглава Роскосмосу Рогозін може очолити новий федеральний округ, який у росії планують створити після анексії нових територій України.

Росія може об'єднати у новий «федеральний округ» під назвою «Кримський» окуповані території України – Крим, Донбас, Запорізьку та Херсонську області. Новим повпредом президента рф в цьому окрузі може стати колишній глава «Роскосмосу» Дмитро Рогозін.

Про це повідомляє російське видання «Ведомости» з посиланням на джерела.

Джерела видання повідомляють, що рішення щодо Рогозіна буде ухвалено найближчим часом і воно з великою ймовірністю буде позитивним.

«Необхідність створення нового федерального округу він пояснив «непростою ситуацією», що склалася навколо «референдумів про приєднання» нових територій: а для управління ними потрібен політичний важкоатлет», – пише видання.

До речі, ще у березні стало відомо, що правоохоронці підозрюють Рогозіна у зазіханні на територіальну цілісність України та пособництві у веденні агресивної війни.

Нагадаємо, на окупованих територіях України 27 вересня мають завершитись псевдореферендуми про приєднання до росії. За інформацією ЗМІ та британської розвідки, вже 30 вересня володимир путін може оголосити про анексію кількох областей України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: