Зеленський прокоментував ядерні погрози рф: «Не думаю, що путін блефує»

Читать на русском
Володимир Зеленський прокоментував ядерний шантаж володимира путіна. На його думку, президент росії вже не блефує.
Володимир ЗеленськийФото – president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський прокоментував ядерні погрози володимира путіна. На його думку, вони можуть стати реальністю.

Про це глава держави сказав в інтерв’ю CBS News.

На думку Зеленського, раніше, можливо, такі погрози були блефом, однак зараз це може бути реальністю. Він зазначив, що путін хоче налякати світ, тому робить лише перші кроки ядерного шантажу.

У разі завдання рф ядерного удару постраждає не лише Україна – розвідкаУ разі нанесення рф ядерного удара по Україні постраждають також країни Чорноморського регіону.

«Я не думаю, що він блефує. Я думаю, що світ стримує його і стримує цю загрозу. Нам потрібно продовжувати тиснути на нього і не дозволяти щоб він продовжував», – наголосив президент.

Нагадаємо, володимир путін оголосив про мобілізацію в росії з 21 вересня. Він також заявив, що при загрозі «територіальної цілісності» росія використовує «засоби, що є в розпорядженні».

Західні союзники України посилюють ядерне стримування, приводячи свою ядерну зброю в бойову готовність, після загроз російського диктатора володимира путіна.

Раніше Володимир Зеленський заявляв, що не вірить у те, що путін зможе застосувати ядерну зброю. Він вважав, що піддаватися на ядерні погрози диктатора не можна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: