У путіна розповіли журналістам, як «правильно» висвітлювати війну та мобілізацію

Читать на русском
Прокремлівські ЗМІ отримали методичку, в якій йдеться про те, як «правильно» висвітлювати часткову мобілізацію.
фото ТАСС

Прокремлівські ЗМІ отримали методичку, в якій йдеться про те, як «правильно» висвітлювати часткову мобілізацію. Методичку підготували в адміністрації диктатора володимира путіна.

Про це повідомляє Медуза.

«У документі йдеться, що росія перемагала у війнах «лише всім світом» – і лише коли її мешканці вважали, що йде «війна народна», – йдеться у матеріалі.

Журналістів зобов'язали донести громадянам головну тезу, що «народ росії має згуртуватися перед загрозою НАТО». Оскільки, за твердженням кремля, альянс має намір «розчленувати та пограбувати» росію.

Наші діти – не добриво: в Дагестані на мітингах сталися сутички, поліція відкрила вогоньУ неділю, 25 вересня, у столиці російської республіки Дагестан Махачкалі відбувається масова акція проти мобілізації чоловіків на війну з Україною.

«Не можна більше залишатися осторонь і звалювати весь тягар відповідальності на контрактників та народну міліцію Донбасу, лінія фронту становить понад 1000 кілометрів, російських солдатів та російських людей вбивають із натовської зброї натовські найманці та терористи київського режиму», - саме такими тезами планують переконувати в необхідності проведення мобілізації.

Також у методиках існує інформація, що росія воює не з Україною, а з НАТО. Доносячи до звичайних росіян такі тези, планується погасити рівень невдоволення мобілізацією.

Раніше ЗМІ писали про те, що після того, як російський президент володимир путін оголосив часткову мобілізацію, з росії виїхали 261 тисяча чоловіків.

Нагадаємо, володимир путін оголосив про мобілізацію в росії з 21 вересня. Він також заявив, що при загрозі «територіальної цілісності» росія використовує «існуючі кошти».

У неділю, 25 вересня, у містах російської федерації продовжилися акції протесту проти мобілізації.

Крім того, цього дня у столиці російської республіки Дагестан Махачкале відбулася масова акція проти мобілізації чоловіків на війну з Україною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: