США попередили рф про «катастрофічні наслідки» застосування ядерної зброї

Читать на русском
Влада США попередила росію про катастрофічні наслідки можливого застосування ядерної зброї в Україні.

Влада США попередила росію про катастрофічні наслідки можливого застосування ядерної зброї в Україні. Вашингтон пообіцяв відповісти рішуче, у тому випадку, якщо кремль все ж таки зважиться на цей крок.

Про це заявив радник Білого дому з національної безпеки Джейк Салліван, повідомляє CNN.

«Якщо росія перетне цей кордон, наслідки для Росії будуть катастрофічними. Сполучені Штати дадуть відповідь рішуче. Зараз у приватних каналах ми докладніше роз'яснили, що саме це означатиме», - сказав Салліван.

Зеленський не вірить у те, що путін зможе застосувати ядерну зброюЗеленський не думає, що світ дозволить путіну застосувати ядерну зброю. За його словами, піддаватися на цей шантаж не можна.

Радник Білого дому зазначив, що США хочуть закласти принцип відповідальності за свої дії, а не грати в гру «око за око». За його словами, Вашингтон розробляє план «на всі випадки життя».

Салліван підтвердив, що США вже працюють над новими антиросійськими санкціями, які будуть запроваджені проти організацій, осіб та компаній, які підтримують російську військову машину та «референдуми» на окупованих територіях України.

У той же час Салліван не схотів коментувати протести проти мобілізації в росії. Він заявив, що США зосередилися на підтримці України, а «майбутнє росії має вирішувати російський народ».

Раніше журналіст Грозєв оцінив можливість використання ядерної зброї росією.

Нагадаємо, володимир путін оголосив про мобілізацію в росії з 21 вересня. Він також заявив, що при загрозі «територіальної цілісності» росія використає всі «засоби, що є в розпорядженні».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: