На сайті окупаційної влади Криму з'явилося та зникло оголошення про заборону залишати півострів

Читать на русском
Російські окупанти вже почали зводити блокпости на в'їзді на Керченський міст із боку півострова для виявлення  так званих порушників.
Укрінформ

У тимчасово окупованому Криму чоловікам заборонили залишати півострів з боку Керченського мосту з понеділка, 19 вересня, якщо вони не отримають дозвіл від так званих військкоматів. Публікація про заборону виїзду була розміщена на сайті «постійного представництва РК при президенті рф» 14 вересня, проте станом на сьогодні, 17 вересня, її видалили.

«Починаючи з 19 вересня проїзд чоловіків Кримським мостом у бік материкової частини росії здійснюватиметься виключно після отримання відповідного дозволу від «військового комісаріату». Ті, хто не встигне покинути територію Криму до 19.09.2022 року, мають звертатися за отриманням дозволу на виїзд до військкомату за місцем прописки. Чи дадуть вам дозволи чи відправлять у зону проведення «спеціальної військової операції», не знає ніхто», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що російські окупанти вже почали зводити блокпости на в'їзді на Керченський міст із боку півострова для виявлення «порушників». Тих, хто спробує залишити півострів без дозволу від військкомату, затримуватимуть та направлятимуть до «поліції» для проведення перевірки.

Жест повного відчаю: як зміниться ситуація на фронті в разі загальної мобілізації в рфШоковане Харківським погромом російське суспільство вимагає жорстких заходів. Але чи готове воно відчути ці жорсткі заходи на своїй шкурі – в матеріалі Слово і Діло

«Постійне представництво Республіки Крим за президента рф звертається до всіх кримчан із закликом спланувати ваші поїздки, враховуючи вищезазначені факти», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у кремлі тестують готовність росіян до загальної мобілізації.

Раніше у Генштабі ЗСУ заявили, що росіяни через великі втрати армії планують провести так звану мобілізацію чоловічого населення на тимчасово окупованих територіях, чоловікам заборонено залишати населені пункти.

Напередодні стало відомо, що у рф вдвічі посилили приховану мобілізацію через провал на Харківщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: