Окупанти тікають із захопленого Мелітополя до Криму – мер Федоров

Читать на русском
Військові країни-агресора намагаються вивезти крадене із Запорізької області та викрадають автівки цивільних.
фото: Еспресо

Російські окупаційні війська почали тікати з захопленого Мелітополя Запорізької області в бік окупованого Криму.

Про це повідомляє міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«Окупанти побігли з Мелітополя у бік тимчасово окупованого Криму. Колони військової техніки вже зафіксовані на пункті пропуску у Чонгарі. Це було очікувано – стрімкий український наступ не залишає їм жодних шансів», – наголосив Федоров.

Ворог виїжджає навіть із захоплених у 2014 році міст – ГайдайОчільник ОВА Сергій Гайдай також додав, що російські окупанти біжать у бік Луганська або росії.

Згідно з повідомленням мера, щоб вивезти крадене із Запорізької області, військові «другої армії світу» вже зламують гаражі та викрадають автівки цивільних.

«Власникам авто варто заздалегідь убезпечити свій транспорт. Адже може так статися, що евакуюватися на ньому будуть «асвабадітєлі», – наголосив Федоров.

Нагадаємо, що вчора у Мелітополі біля аеродрому, де російські окупанти облаштували військову базу, пролунали три потужні вибухи.

Варто зазначити, що російським окупантам довелося відмовитись від проведення так званого референдуму 11 вересня у Мелітополі. Причина – низька підтримка серед місцевого населення.

Раніше в Мелітополі злетів у повітря «штаб» з підготовки псевдореферендуму.

Також внаслідок вибухів у Мелітополі в п'ятницю, 9 вересня, було знищено штаб «Єдиної росії». Також сили опору помстилися трьом колаборантам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: