Облаштуйте укриття: Подоляк звернувся до кримчан та мешканців захоплених територій

Читать на русском
В Офісі президента закликали мешканців тимчасово захоплених територій, а також окупованого росією Криму слідкувати за оголошеннями органів влади.

В Офісі президента закликали мешканців тимчасово захоплених територій, а також окупованого росією Криму слідкувати за оголошеннями органів влади щодо дотримання рекомендацій під час заходів щодо деокупації.

Про це написав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

«Рятуй сім'ю!»: для евакуації мешканців Криму УЗ пустить безкоштовні поїздиУкрзалізниця запускає безкоштовні поїзди для евакуації кримчан, які наважаться залишити півострів. Опорними стануть три українські вокзали.

«Просимо мешканців окупованих територій, включно із півостровом Крим, стежити за оголошеннями органів влади щодо дотримання рекомендацій під час заходів щодо деокупації. Зокрема, вже зараз облаштувати укриття, запастись достатньою кількістю води та зарядити павербанки. Все буде Україна», – заявив Подоляк.

Раніше у Кабміні повідомили, що переселенці з Криму та Севастополя також мають право на грошову допомогу від України нарівні з іншими ТПО.

Також стало відомо, що протягом п'яти діб росія активно перекидає військову техніку і солдатів до Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: