У держдумі закликали до загальної мобілізації в рф

Читать на русском
У госдумі рф депутат єдиної росії закликав до загальної мобілізації. На його думку, саме так росія зможе досягти своєї мети.
Ілюстративне фотоФото – Censor.net

У російській держдумі через провали на війні в Україні заявили про необхідність загальної мобілізації в рф.

Про це повідомляє російське видання «Коммерсантъ».

Відомо, що з такою заявою виступив депутат від партії «єдина росія» Михайло Шеремет. Він також запропонував перевести економіку на військові рейки.

Контрнаступ ЗСУ: як путін може відреагувати на поразку його армії у Харківській областіВидання WSJ пише, що Захід має бути готовим до того, що путін може застосувати ядерну зброю або спробувати безпосередньо втягнути НАТО у війну у відповідь на успіхи України на фронті.

«Без повної мобілізації, переведення на військові рейки, у тому числі й економіки, ми належних результатів не досягнемо», – сказав він.

Крім того, чиновник наголосив на необхідності змінити статус «спецоперації». За його словами, російське суспільство марно витрачає час, тому потрібно мобілізувати всі сили рф.

Нагадаємо, у Генштабі ЗСУ заявили, що росіяни через великі втрати армії планують провести так звану мобілізацію чоловічого населення на тимчасово окупованих територіях, чоловікам заборонено залишати населені пункти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: