У кремлі тестують готовність росіян до загальної мобілізації – ЦПД

Читать на русском
Заяви російських політиків свідчать про те, що в рф розглядають варіант ескалації агресії, але притримують рішення щодо загальної мобілізації через острах можливих збройних протестів.

Російська пропаганда тестує суспільні настрої стосовно можливості оголошення у країні загальної мобілізації населення на війну проти України.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

Заклики «ура-патріотів» про потребу «починати воювати по-справжньому» провокують обговорення в рф реалій війни. Пропаганда тестує суспільні настрої стосовно можливості масштабування агресії проти України на фоні поточних військових поразок.

«Триває війна, і програти її не маємо права… потрібна повна мобілізація країни та зовсім інші закони», - заявив голова кпрф Геннадій Зюганов.

Жест повного відчаю: як зміниться ситуація на фронті в разі загальної мобілізації в рфШоковане Харківським погромом російське суспільство вимагає жорстких заходів. Але чи готове воно відчути ці жорсткі заходи на своїй шкурі – в матеріалі Слово і Діло

Як зазначається, голова «Справедливої росії – за правду» Сергій Миронов своєю чергою заявляє, що «росія починала «спецоперацію», а нині веде справжню війну з НАТО. Потрібна мобілізація економіки, бюджету, мобілізація в головах».

При цьому, спікер держдуми країни-агресора В'ячеслав Володін наголосив: «Якщо Вашингтон, продовжуючи війну до останнього українця, вважає, що вона його не торкнеться, то він сильно помиляється».

У ЦПД повідомляють, що подібні заяви свідчать про те, що в рф розглядають варіант ескалації агресії, «але притримують рішення щодо загальної мобілізації через острах можливих збройних протестів через «все йде за планом».

Нагадаємо, у Генштабі ЗСУ заявили, що росіяни через великі втрати армії планують провести так звану мобілізацію чоловічого населення на тимчасово окупованих територіях, чоловікам заборонено залишати населені пункти.

Раніше у кремлі прокоментували відступ своєї армії у Харківській області.

Також ЗМІ повідомляють, як путін може відреагувати на поразку його армії у Харківській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: