Пушилін втік з Донецька на територію росії – ЗМІ

Читать на русском
Швидше за все, ватажок проросійських терористів зараз ховається десь на території росії, як багато інших високопоставлених колаборантів та зрадників
Денис Пушилінdan-news.info

Ватажок терористичної організації «ДНР» та самопроголошений «глава» однойменної псевдореспубліки Денис Пушилін на тлі повного розвалу фронту російських окупантів в Харківській області спішно покинув тимчасово окупований росією Донецьк.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на власне джерело в розвідці.

Розвідники розповіли виданню, що в псевдореспубліці бойовики почали панікувати. Причина проста - в разі удару ВСУ місто просто ніким захищати, оскільки майже всі чоловіки призовного віку примусово мобілізовані й або загинули, або поранені, або воюють далеко від області.

Подоляк розповів, що демонструє світові український контрнаступЕфективний контрнаступ ЗСУ говорить світові про те, що Україна здатна деокупувати свої території та використовувати західну зброю. А заморожування війни не буде.

В результаті на тлі такого розвалу Пушилін, за даними розвідки, прийняв рішення бігти. Швидше за все, ватажок проросійських терористів зараз ховається десь на території росії, як багато інших високопоставлених колаборантів та зрадників. Окремо зазначається, що ця інформація потребує перевірки та підтвердження.

Раніше президент Володимир Зеленський розповів про успіхи контрнаступу Збройних Сил України. За його словами, з початку вересня в місцях ведення активних бойових дій було звільнено близько 2 тис.км території нашої країни, яка була захоплена російськими військовими.

Нагадаємо, Росія окупувала район нинішнього контрнаступу ЗСУ за понад 120 діб. Українським захисникам знадобилося всього чотири дні, щоб звільнити цю територію меншими силами, ніж окупанти, що оборонялися.

При цьому Збройні Сили України під час контрнаступу в Харківській області взяли в полон таку велику кількість російських солдатів, що не знають, куди їх дівати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: