В росії назвали «перегрупуванням» відступ своїх військ з Харківського напрямку

Читать на русском
У Міноборони росії заявили, що перекинули війська з Балаклії та Ізюму на Донеччину нібито для досягнення цілей спецоперації.
Getty Images

У Міноборони росії заявили, що перекинули війська з Балаклії та Ізюму на Донеччину нібито для досягнення цілей «спецоперації».

Про це йдеться на сайті Міноборони рф.

Зокрема, в повідомленні зазначають, що нібито протягом трьох діб вони провели операцію зі згортання та організованого перекидання ізюмсько-балаклейського угруповання військ на територію «ДНР».

Звільнені села та міста Харківщини: у МВС та ОВА розповіли про обстановку заразНа деокуповані території Харківської області повертаються органи влади, поліція та рятувальники. Незабаром розпочнеться підготовка до зими.

Крім цього, у російському відомстві стверджують, що для реалізації цих планів проводилися «відволікаючі та демонстраційні заходи з позначенням реальних дій військ».

Нагадаємо, спецпризначенці СБУ підтвердили, що сьогодні, 10 вересня, українські воїни звільнили Куп'янськ Харківської області від ворога. Про звільнення міста повідомила зранку радниця голови Харківської облради Наталія Попова. Тоді у мережі з'явилось фото українських військових на тлі будівлі міськради. На землі біля їхніх ніг лежить зірваний російський прапор.

Тим часом окупанти оголосили про вивід військ з Ізюма та інших населених пунктів Харківщини

Пізніше стало відомо, що українські військові також вийшли на околиці Лисичанська Луганської області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: