Українська армія деокупувала ще два населених пункти на Харківщині – Зеленський

Читать на русском
Російські окупанти вигнані з двох селищ у Харківській області - Артемівки та Василенкового, населені пункти повністю під контролем ЗСУ
Фото з місця подійTelegram

Збройні Сили України до вечора 10 вересня деокупували в Харківській області ще два населених пункти - Василенкове та Артемівку.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму [Telegram] (https://t.me/V_Zelenskiy_official/3198).

«Крок за кроком наші бійці деокупують українську землю. Воїни 113-ї окремої бригади територіальної оборони звільнили Василенкове та Артемівку, що на Харківщині» - розповів він.

Зеленський закликав пам'ятати, якою ціною дається перемога над російськими окупантами та що свобода - це дорога річ.

«Українські захисники ціною власного життя борються за незалежність для кожного з нас. Безмежна подяка всім нашим воїнам! Пишаємося кожною і кожним!»- додав він.

Раніше Зеленський розповів про успіхи контрнаступу Збройних Сил України. За його словами, з початку вересня в місцях ведення активних бойових дій було звільнено близько 2 тис. км території нашої країни, яка була захоплена російськими військовими.

У Міноборони України попередили про недостовірну інформацію про успіхи українських військових і дали кілька порад. У відомстві закликали передчасно не поширювати інформацію про звільнення українськими військовими населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: