Від імені «Азову» у соцмережі поширюють фейковий маніфест: заява полку

Читать на русском
У мережі поширюють фейковий маніфест, у якому нібито від імені Азову закликають до рішучих заходів щодо захисту України не тільки від московської імперії, але й від гнилля нагорі.
Укрінформ

У мережі поширюють фейковий маніфест, у якому нібито від імені «Азову» закликають до рішучих заходів щодо захисту України «не тільки від московської імперії, але й від гнилля нагорі».

Про це йдеться на сторінці полку «Азов».

В повідомленні зазначають, що полк не має до маніфесту жодного стосунку.

«Заявляємо наступне: полк «Азов» немає жодного відношення до даного маніфесту. Поки хтось витрачає свій час даремно, ми докладаємо усіх зусиль для збереження життя нашого народу. Боремося за незалежність, суверенність та територіальну цілісність України», – йдеться у заяві.

Чи наважиться росія вчинити «суд» над українськими військовополоненими у Маріуполі: думка експертаПолітолог припустив, чи наважиться росія вчинити «суд» над українськими військовополоненими у Маріуполі на День Незалежності.

Полк також наголошує, що помститься за загибель кожного бійця, але помста буде спрямована виключно на ворога.

Нагадаємо, російські військові розмістили тюремні клітки на сцені маріупольської філармонії та заявили, що готують самосуд над українськими військовими.

У розвідці допускають, що росіяни можуть завдати по будівлі точкового ракетного удару, щоб звинуватити ЗСУ.

Управління ООН з прав людини висловило «занепокоєння» щодо планів окупантів провести «суд» над українськими військовополоненими у Маріуполі. Такий процес може прирівнюватись до воєнного злочину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: