Окупанти в Маріуполі готують самосуд над українськими військовими

Читать на русском
Російські військові розташували тюремні клітки на сцені маріупольської філармонії. Окупанти готують самосуд над українськими військовими.
Маріупольська міськрада

Російські військові розташували тюремні клітки на сцені маріупольської філармонії. Окупанти готують самосуд над українськими військовими.

Про це йдеться в повідомленні Маріупольської міської ради.

Окупанти готують самосуд над українськими військовими у вересні. Російські військові розташували на сцені маріупольської камерної філармонії тюремні клітки з 20 мм діаметром арматури.

«Російські окупанти продовжують нехтувати усіма міжнародними нормами. Вони продовжують множити воєнні злочини, демонструючи зневагу до всього цивілізованого світу. Звертаюся до світової спільноти, ООН та «Червоного Хреста» втрутитися у ситуацію, аби працювали правила поводження з військовими полоненими», – наголошує міський голова Вадим Бойченко.

Нагадаємо, російські окупанти влаштували концерт на заводі «Азовсталь» у захопленому Маріуполі. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко зазначив, що обійшлося без цивільно-примусових глядачів.

Також раніше розповідали, що в Маріуполі місцеві мешканці підпалюють сільськогосподарські поля, щоб українське зерно не дісталося ворогу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: