Вбивство росіянки Дугіної: в «Азові» відреагували на звинувачення ФСБ

Читать на русском
В «Азові» заперечують, що оголошена підозрюваною у вбивстві російської пропагандистки Дарії Дугіної нібито причетна до нього.

В «Азові» заперечують, що оголошена підозрюваною у вбивстві російської пропагандистки Дарії Дугіної нібито причетна до нього.

Про це повідомляє Telegram Азова.

У понеділок, 22 серпня, ФСБ заявила про розкриття вбивства Дугіна. Підозрюваною назвали громадянку України Наталію Вовк, яка нібито працює на українські спецслужби. Крім того, було опубліковано її «посвідчення», згідно з яким вона нараховується у складі полку «Азов».

«Жінка, ім'я та військове посвідчення якої опублікувала ФСБ у своєму звіті щодо розслідування теракту проти дочки російського пропагандиста Дугіна, не має жодного стосунку до полку «Азов» і ніколи не належала до нашого підрозділу», - йдеться у заяві.

Сам оприлюднений документ, яким росія намагається довести причетність «Азова» до підриву Дар'ї Дугіної, є черговою так званою «візиткою Яроша».

«А сам теракт – це підготовка до «трибуналу» над азовцями. Адже таким чином Росія підігріває громадську думку своїх громадян щодо «необхідності» такого судилища. Ми категорично засуджуємо це незаконне судилище над українськими військовими та закликаємо всіх, у чиїх силах зупинити це, зробити все можливе, щоб так званого «трибуналу» не сталося», - додали в Азові.

Політолог пояснив, чому загибель доньки Дугіна може бути роботою російських спецслужбУ росії внаслідок вибуху автомобіля загинула Дар'я Дугіна. Політолог розповів, чому це може бути роботою російських спецслужб.

Нагадаємо, ввечері 20 серпня в рф підірвали автомобіль російського пропагандиста, ідеолога «руського миру» Олександра Дугіна. Внаслідок цього загинула його дочка Дар'я.

В Офісі президента заявили, що Україна не причетна до підриву Дугіної.

Вже наступного дня після вбивства в міністерстві закордонних справ росії вимагали перевірити причетність українських спецслужб.

При цьому відповідальність за ліквідацію дочки Дугіна взяла на себе російська організація «Національна Республіканська армія».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: