У Москві згоріло авто заступника начальника Генштабу ЗС рф: що відомо

Читать на русском

У Москві загорівся автомобіль заступника начальника Генштабу ЗС країни-агресора Євгена Секретарєва. За попередніми даними, його могли навмисно підпалити.

Про це повідомляє російське видання Baza.

Як зазначає видання, авто відповідального за військову цензуру BMW X6 було припарковано у дворі будинку на Ленінградському шосе в момент, коли воно загорілося. В результаті пожежі багажник машини повністю вигорів.

При цьому, у виданні уточнюють, що слідчі не виключають можливий підпал. У декількох метрах від авто помітили вигорілу траву і, за словами очевидців, недалеко від машини помітили «підозрілу дівчину».

Підозрювану вже затримали. За попередньою інформацією, вона облила бензином багажник авто Секретарєва і підпалила. Також зазначається, що жінка пояснила свій вчинок тим, що виступає проти «військової операції» в Україні.

Варто зауважити, що Секретарєв є працівником 8-го управління Генштабу. Воно відповідає за військову цензуру, а саме, стежить за тим, щоб в росЗМІ не з'являлися «неправильні» твердження про армію росії.

Нагадаємо, увечері 20 серпня у рф підірвали автомобіль російського пропагандиста, ідеолога «русского міра» Олександра Дугіна. В результаті загинула його дочка Дар'я. При цьому відповідальність за ліквідацію дочки Дугіна взяла на себе російська організація «Національна республіканська армія».

Однак 22 серпня ФСБ росії вже оголосила про «розкриття вбивства Дар'ї Дугіної». У злочині звинуватили «спецслужби України».

Також на Запоріжжі підірвали машину чергового колаборанта, він помер у лікарні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: